Recepten

Bolognesesaus à la Gideon

Gepubliceerd op 07-10-2024

Bereidingswijze:  Snij de bleekselderij, wortel, knoflook en de ui klein. Pak een steelpan en verhit daar de zonnebloemolie in en smoor dit op een laag vuurtje glazig. Voeg ondertussen de selderij, tijm, peterselie, paprikapoeder erin mee.  Verwijder de inhoud uit je pan en leg dit op een bord. Leg nu het gehakt in de pan […]

Chinese tomatensoep met ei

Gepubliceerd op 18-09-2024

Bereidingswijze: Zet een pan op het vuur en vul deze met één liter water. Voeg de inhoud van het  tomatenpuree blikje aan het water en los dit op in het water. Breng het langzaam aan de kook en voeg dan ondertussen de kruiden ( kardemom, uienpoeder, knoflookpoeder, gember) in de pan. Voeg nu de suiker […]

Tiramisu

Gepubliceerd op 26-04-2024

Voordat je begint, meng je de espresso met de drank. Deze moet volledig zijn afgekoeld voordat je de lange vingers erin gaat dopen, doe je dit niet dan zou het mascarpone mengsels slap en waterig worden.  Klop de eidooiers met de helft van de suiker (55 gram) met een keukenmachine, en als je dit niet […]

Chili Sin/Con Carne Ovenschotel

Gepubliceerd op 10-04-2024

We beginnen met het voor verwarmen van de oven op 175 graden. Pel ondertussen de ui en knoflook. Schraap de wortelen en schil de aardappelen, snij daarna de groente in kleine fijne blokjes. Verhit olijfolie in een pan en fruit eerst de ui en knoflook lekker aan. Voeg daarna de chilipoeder en komijnpoeder, peper en […]

Aardappel salade

Gepubliceerd op 10-01-2024

Zo maak je het. Schil de aardappels en snij ze in blokjes. kook deze volgens verpakking. Bak ondertussen de spekjes bruin in een koekenpan. Snij de augurk in stukjes. Als de aardappels klaar zijn giet je deze af en doe de aardappels in een grote kom. voeg nu de mayonaise, yoghurt, mosterd, bieslook, uienpoeder en […]

Scroll naar boven