YouTube filmpjes

Gepubliceerd op: 19-10-2023

Sinds we reizen maakte we altijd al filmpjes en heel vele foto's, maar deze verdwenen dan op de harde schijf van de pc en daar keken we nooit meer naar. Elke alleen als er dan een fotoboek van werd gemaakt. Dus het was tijd dat we daar eens wat mee gingen doen. Toen kwam het idee laten we onze filmpjes op YouTube zetten, zodat we het terug kunnen vinden en mensen mee kunnen laten genieten met onze avonturen. Zo gezegd zo gedaan ons youtubekanaal was gemaakt: Floranke & Gideon, en de avonturen van Mini & Puck. 

In het begin was het wat onwennig. Wat gaan we laten zien.. Wat willen we... in vlog stijl filmpjes maken, daar bedoel ik mee gaan we met ons gezicht op de camera en kletsen… of zetten we er muziek onder. maken we een combinatie. Deze vragen stelde we ons zelf.

Al snel kwamen we erachter dat we een soort verhaal wilde vertellen, en deze af te wisselen met muziek en een voiceover, dus het inspreken van teksten. Dit werd nog helemaal niet gedaan door de Nederlandse vloggers, dus waren we hier uniek in. (Niet veel later zag je andere vloggers dit uiteraard ook doen.)

Onze aantal abonnees groeide langzaam, totdat we gingen overwinteren in 2022, terwijl iedereen binnen op de bank bij de kachel zat, deelde wij filmpjes van het warme Spanje. Maar ook toen we in de zomer van 2023 een camper kochten kregen we er weer een heleboel bij.

Omdat we nu niet alleen met de Mini & Puck op pad gaan vonden we het tijd dat we ook onze naam zouden veranderen. Daarom kun je ons nu vinden als : Floranke & Gideon, Travel • Adventures.

Uiteindelijk kregen we een melding dat we 1000 volgers hadden!! Super leuk en super bedankt allemaal!!

Scroll naar boven