Reda Lucca Eriba voortent

Gepubliceerd op: 06-12-2023

Omdat we langer op een plek willen staan en dan wat meer ruimte willen om onze stoelen en tafel buiten te kunnen laten staan, zijn we op zoek gegaan naar een goede voortent. We hebben al eens getest met een bustent aan de caravan, dus we weten hoe handig het is. Via facebook zagen we een mooie voortent voor aan een Eriba, we zochten het bedrijf op en het bleek bij ons in de buurt te zijn, namelijk in Barneveld. We reden er naar toe om de voortent te zien, maar helaas stond er geen model voor de Eriba in de showroom. Wel konden we de kwaliteit en het materiaal van de tent zien, deze is gemaakt van TenCate Outdoor Fabrics. Het ziet er echt prachtig uit. We zijn verkocht en bestellen er eentje voor onze Eriba Puck L.

Een paar weken later kunnen de tent ophalen. En dan is het moment om hem te testen..., gelukkig gaan we niet veel later naar Frankrijk. Op een camping waar we 5 dagen staan, zetten we voor het eerst de voortent op. De eerste keer duurde het een klein uurtje op op te zetten, maar wat een ruimte en wat een mooie tent. We zijn zeer tevreden, dit kunnen we mooi gebruiken bij het overwinteren.

Tijdens het overwinteren in Spanje gaat het opzetten al een stuk sneller namelijk in driekwartier, we worden er wat handiger in. We hebben echt veel ruimte en we genieten van de wat koudere winteravonden in de voortent.

We gebruiken hem als voortent, maar je kan hem ook als luifel opzetten de voorkant en de ronde zijkanten kunnen eruit. Dus met elke type weer kunnen we hem gebruiken.

Reda Lucca luifel / voortent
Scroll naar boven